Treballs forestals

Contacte:

Sector Girona : +34 608 610 581 /
joan@bosquerols.cat

Sector Penedès/Anoia : +34 690 31 46 21 / simo@bosquerols.cat

Treballs forestals

Els treballs forestals són la nostra principal activitat. És d’on naixem i cuidem la nostra feina perquè els boscos que gestionem tinguin cada cop una millor salut.

  • Franges de protecció  Com que ens estimem molt el bosc, fem franges per protegir-lo del foc dels humans en nuclis habitats.
  • Desbrossament de parcel·les   Amb tractor o desbrossadora manual
  • Aprofitament forestal  Gestionem boscos amb la intenció que es revaloritzin. Fem una tallada suau i hi posem consciència  per tallar el just i afavorir la diversitat d’espècies.
  • Manteniment de zones arbrades  Treure arbres afectats per inclemències del temps i afectats per paràsits o malalties.
  • Plantacions   Fem plantacions de qualitat per un futur més ric de l’ecosistema
  • Pela de suro  Mantenim aquest ofici tradicional tan bonic i dur que tenim la sort de gaudir en aquest país.
  • Venda de fusta de serra i trituració  Aquesta és la gran indústria d’aquest país
  • Biomassa  una part de les restes vegetals que no són aptes per serra les triturem per a fer estella petita, això alimenta centrals que produeixen energia.  Una altra part es queda tallada petita al bosc per a recuperar nutrients

Tots els socis de Bosquerols tenim, com a mínim, el carnet ECC1 i ECC2 de motoserrista (certificat a nivell europeu), també tenim socis amb el carnet ECC3 i titulats en poder exercir de professors d’aquests mateixos cursos. El nostre objectiu es tenir un coneixement exhaustiu de les tècniques a utilitzar en el bosc i amb la màxima seguretat possible.

Remarcar que a tots els treballs utilitzem oli de motor i oli de cadena ecològic, per tal de que el nostre impacte al bosc sigui el menys perjudicial possible.

Per últim, cal mencionar que gràcies a la nostre gestió forestal sostenible ens han atorgat ajuts (FEADER) i la compra de maquinaria ha estat subvencionada per la Generalitat de Catalunya.

BOSQUEROLS REP UNA SUBVENCIÓ DEL DEPARTAMENT D'ACCIÓ CLIMÀTICA, ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL PER LA RENOVACIÓ DE MAQUINÀRIA

El Departament d’Acció climàtica, alimentació i agenda rural amb el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural ha atorgat un ajut econòmic a BOSQUEROLS per poder incorporar un nou tractor a l’empresa. Aquest ajut està inclòs en els “Ajuts a la gestió forestal sostenible. Inversió per a la transformació i comercialització dels recursos forestals” promoguts per aquestes entitats i que permeten la millora contínua de la nostra empresa.

 

GESTIÓ FORESTAL

Els treballs forestals són la nostra principal activitat, d’aquí sortim, i cuidem la nostra feina perquè els boscos que gestionem tinguin cada cop una millor salut.

You are donating to : Greennature Foundation

Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...