Nosaltres

Conèixer Bosquerols

Som una cooperativa de treballs forestals jove, amb una ètica i filosofia basada en una millor gestió sostenible dels boscos que tenim actualment. El nostre equip està format per enginyers forestals, oficials i peons especialitzats. Sempre estem en constant reciclatge i formació per adaptar-nos a l’evolució del nostre sector.

Gestionem, optimitzem i garantim totes les funcions intrínseques de les masses forestals i treballem pels boscos del futur.

Ajudem a millorar la salut i la vitalitat dels boscos amb rendiments sostinguts.

Tots i cadascun dels membres de Bosquerols entenem el bosc des d’un punt de vista multifuncional: bellesa, animals, aigua, flora..vida. Estimem, conservem, agraïm i valorem el bosc. Per aquest motiu, tenim especial rigor en la presa de decisions i treballem sempre amb responsabilitat, igualtat, confiança, respecte, voluntat, honestedat i qualitat.

Estem molt compromesos amb la nostra missió.

Missió

La nostra missió és ser referents a Catalunya d’una gestió propera a la natura, econòmicament sostenible i socialment justa.

Aquesta filosofia i l’amor que tenim al bosc és el valor afegit de Bosquerols i el que fidelitza els nostres clients.

Localització

La nostra adreça postal és C/ Nord, s/n. Espinavessa (Cabanelles), Girona 17747

Peró tenim dos colles permanents a diferents ubicacions; a la comarca del Pla de l’Estany i al Penedés-Anoia.

SOCIS

Actualment, els socis que conformem aquesta cooperativa som:

Àtuk Pereda, Yura

Feixó Pio, Oriol

Feliu Borrisser, Marc

Garcia López, Eudald

Garfella Ruiz, Marc

Grifoll Bravo, Aleix

Mazghari, Abdelaziz 

Piera Sanchez, Albert

Reyes Subijana, Daniel

Rovira Domenech, Gerard

Riera Pol, Jordi

Serra Albert, Simó

GESTIÓ FORESTAL

Els treballs forestals són la nostra principal activitat, d’aquí sortim, i cuidem la nostra feina perquè els boscos que gestionem tinguin cada cop una millor salut.

Us volem destacar un altre dels aspectes que des de Bosquerols valorem i creiem que és essencial per la nostra manera d’actuar i filosofia.

Des dels inicis nosaltres hem apostat per una economia social i solidària que promou l’ocupació, fomenten el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general. Promoure la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris.

Per poder aconseguir el projecte transformador que actualment és Bosquerols hem gaudit de l’ajuda de Coop57, una cooperativa que la seva funció principal és la de finançar projectes d’economia social i solidària a través de la intermediació financera.

Volíem fer èmfasis en explicar i donar a conèixer la campanya i el programa que ha iniciat Coop57 perquè altres projectes s’hi puguin adherir, creiem que és el futur i un bon camí a seguir.

You are donating to : Greennature Foundation

Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...